Τζόκοβιτς - Wimbledon: Ιστορική νίκη για Μπαουτίστα Αγούτ! Με ... : «είναι σε μεγάλη φόρμα, ξέρω ότι δεν θέλει να σταματήσει εδώ».

Τζόκοβιτς - Wimbledon: Ιστορική νίκη για Μπαουτίστα Αγούτ! Με ... : «είναι σε μεγάλη φόρμα, ξέρω ότι δεν θέλει να σταματήσει εδώ».. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα στο sdna. Ο ελληνας τενίστας μίλησε για την πορεία του στο φετινό ρολάν γκαρός και υποκλίθηκε στον σπουδαίο νόβακ τζόκοβιτς. Αντιμέτωποι στον τελικό τζόκοβιτς για τσιτσιπά: Ο νόβακ τζόκοβιτς είναι ο μεγάλος νικητής του ρολάν γκαρός 2021. Ο νόβακ τζόκοβιτς έσταξε μέλι για τον στέφανο τσιτσιπά κι υπογράμμισε ότι είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει πολλά grand slam στην πορεία της καριέρας του.

Ο νόβακ τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο στον στέφανο τσιτσιπά, με τον οποίο αναμετρήθηκε στον μεγάλο τελικό του lorand garros! Περιχαρής στις πρώτες του δηλώσεις ο νόβακ τζόκοβιτς αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στην ομάδα που τον προπονεί και την οικογένειά του ενώ στην συνέχεια αποθέωσε τον στέφανο τσιτσιπά. Στις 16:00 αντιμετωπίζει στον τελικό του roland garros τον νόβακ τζόκοβιτς. Συγκλονιστικός στέφανος, υποκλίθηκε στο μεγαλείο του νόλε. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πόσα περνάει αυτή τη στιγμή μετά από ήττα σε έναν μεγάλο τελικό.

Τζόκοβιτς - Αγκούτ | Προγνωστικά Wimbledon | 12/07/2019 | bwin
Τζόκοβιτς - Αγκούτ | Προγνωστικά Wimbledon | 12/07/2019 | bwin from bwinnewsprod.s3.eu-west-1.amazonaws.com
Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε το δεύτερο σετ απέναντι στον νόβακ τζόκοβιτς ο στέφανος τσιτσιπάς. «σέβομαι τους ελληνες, έχουν την αγάπη μου». Το νούμερο τέσσερα, πλέον του κόσμου, θα αναμετρηθεί με τον κορυφαίο τενίστα της οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί επτά φορές κατά το παρελθόν, με τον τσιτσιπά να μετρά δύο νίκες και τον τζόκοβιτς πέντε. «καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή για τον στέφανο τσιτσιπά, σε έναν τελικό grand slam. Συγκλονιστικός στέφανος, υποκλίθηκε στο μεγαλείο του νόλε. Ο τζόκοβιτς αντίπαλος του τσιτσιπά στον τελικό της κυριακής. Ο νόβακ τζόκοβιτς έσταξε μέλι για τον στέφανο τσιτσιπά κι υπογράμμισε ότι είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει πολλά grand slam στην πορεία της καριέρας του. Μετά από ένα εξαιρετικό ράλι, ο τσιτσιπάς έκανε το dropshot άλλα ο νόβακ τζόκοβιτς απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

Newsit αθλητικα ο τζοκοβιτς υποκλιθηκε στον τσιτσιπα:

Συγκλονίζει η εξέλιξη του αγώνα! Τα νέα στοιχεία για το σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο και η περιγραφή του αρχηγού. Περιχαρής στις πρώτες του δηλώσεις ο νόβακ τζόκοβιτς αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στην ομάδα που τον προπονεί και την οικογένειά του ενώ στην συνέχεια αποθέωσε τον στέφανο τσιτσιπά. «απόλυτος σεβασμός σε σένα και στην ομάδα σου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τζόκοβιτς που συγκίνησαν ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη του. Ο τζόκοβιτς αντίπαλος του τσιτσιπά στον τελικό της κυριακής. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πόσα περνάει αυτή τη στιγμή μετά από ήττα σε έναν μεγάλο τελικό. «καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή για τον στέφανο τσιτσιπά, σε έναν τελικό grand slam. Ο νόβακ τζόκοβιτς ανέβασε ρυθμούς στο 4ο σετ απέναντι στον στέφανο τσιτσιπά, με τον έλληνα τενίστα να… ξεσπάει στη ρακέτα του. Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε το δεύτερο σετ απέναντι στον νόβακ τζόκοβιτς ο στέφανος τσιτσιπάς. Ο νόβακ τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο στον στέφανο τσιτσιπά, με τον οποίο αναμετρήθηκε στον μεγάλο τελικό του lorand garros! Ο τεράστιος νόβακ τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον στέφανο τσιτσιπά για την παρουσία του στο roland garros, κάνοντας λόγο για απόλυτο σεβασμό στον έλληνα πρωταθλητή και την ομάδα του! Τι θέλει να κάνει ο γιοβάνοβιτς με το «εννιάρι» του. Η διαδρομή του παιδιού που μας κάνει όλους υπερήφανους.

Ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό η πρώτη συμμετοχή ελληνα τενίστα σε τελικό γκραντ σλαμ. Ο νόβακ τζόκοβιτς ανέβασε ρυθμούς στο 4ο σετ απέναντι στον στέφανο τσιτσιπά, με τον έλληνα τενίστα να… ξεσπάει στη ρακέτα του. Ο τζόκοβιτς αντίπαλος του τσιτσιπά στον τελικό της κυριακής. Στέφανος τσιτσιπάς και νόβακ τζόκοβιτς αναμετρώνται στον τελικό του roland garros. «θα κερδισει πολλα γκραν σλαμ ο στεφανος».

Wimbledon: Ιστορική νίκη για Μπαουτίστα Αγούτ! Με ...
Wimbledon: Ιστορική νίκη για Μπαουτίστα Αγούτ! Με ... from www.newsit.gr
«καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή για τον στέφανο τσιτσιπά, σε έναν τελικό grand slam. Ο τζόκοβιτς κέρδισε τον «βασιλιά» ναδάλ και θα αντιμετωπίσει τον τσιτσιπά στον τελικό (βίντεο). Ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό η πρώτη συμμετοχή ελληνα τενίστα σε τελικό γκραντ σλαμ. Ο νόβακ τζόκοβιτς ανέβασε ρυθμούς στο 4ο σετ απέναντι στον στέφανο τσιτσιπά, με τον έλληνα τενίστα να… ξεσπάει στη ρακέτα του. Ο τεράστιος νόβακ τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον στέφανο τσιτσιπά για την παρουσία του στο roland garros, κάνοντας λόγο για απόλυτο σεβασμό στον έλληνα πρωταθλητή και την ομάδα του! O nόβακ τζόκοβιτς, αφού πρώτα απέκλεισε τον «βασιλιά» της χωμάτινης επιφάνειας, ράφα ναδάλ, στον τελικό έκαμψε την αντίσταση του αρχικά, ο τζόκοβιτς είπε για τον τσιτσιπά: Μια άσχημη προσγείωση είχε ο νόβακ τζόκοβιτς στο έβδομο γκέιμ του 1ου σετ, με τον στέφανο τσιτσιπά να πηγαίνει για βοήθεια και το κοινό να χειροκροτεί (video). Ο τζόκοβιτς άνοιξε το δρόμο στον τσιτσιπά για το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αντιμέτωποι στον τελικό τζόκοβιτς για τσιτσιπά:

«καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι αυτήν τη στιγμή για τον στέφανο τσιτσιπά, σε έναν τελικό grand slam. «απόλυτος σεβασμός σε σένα και στην ομάδα σου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τζόκοβιτς που συγκίνησαν ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη του. Ο νόβακ τζόκοβιτς ανέβασε ρυθμούς στο 4ο σετ απέναντι στον στέφανο τσιτσιπά, με τον έλληνα τενίστα να… ξεσπάει στη ρακέτα του. Περιχαρής στις πρώτες του δηλώσεις ο νόβακ τζόκοβιτς αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στην ομάδα που τον προπονεί και την οικογένειά του ενώ στην συνέχεια αποθέωσε τον στέφανο τσιτσιπά. Στέφανος τσιτσιπάς και νόβακ τζόκοβιτς αναμετρώνται στον τελικό του roland garros. Ο τζόκοβιτς άνοιξε το δρόμο στον τσιτσιπά για το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο νόβακ τζόκοβιτς έσταξε μέλι για τον στέφανο τσιτσιπά κι υπογράμμισε ότι είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει πολλά grand slam στην πορεία της καριέρας του. «είναι σε μεγάλη φόρμα ο στέφανος, ξέρω ότι δεν θέλει να σταματήσει εδώ» στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο σέρβος πρωταθλητής τόνισε πως αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση στο γαλλικό. Στις 16:00 αντιμετωπίζει στον τελικό του roland garros τον νόβακ τζόκοβιτς. Ο νικητής του γαλλικού όπεν, νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για την σημερινή ημέρα που τον βρίσκει για δεύτερη φορά στη κορυφή του παρισιού. Ο τσιτσιπάς θα ψάξει το πρώτο του grand slam απέναντι στον τεράστιο τζόκοβιτς ο στέφανος τσιτσιπάς διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο στο roland garros απέναντι στον νόβακ τζόκοβις που έβγαλε εκτός τελικού τον ράφα ναδάλ. «θέλω να πω λίγα λόγια για τον στέφανο. Ραντεβού με την ιστορία έχει ο στέφανος τσιτσιπάς, που αντιμετωπίζει τον νόβακ τζόκοβιτς στον τελικό του roland garros!

Ιστορική στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό η πρώτη συμμετοχή ελληνα τενίστα σε τελικό γκραντ σλαμ. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πόσα περνάει αυτή τη στιγμή μετά από ήττα σε έναν μεγάλο τελικό. Στέφανος τσιτσιπάς και νόβακ τζόκοβιτς αναμετρώνται στον τελικό του roland garros. Συγκλονίζει η εξέλιξη του αγώνα! Ο τζόκοβιτς άνοιξε το δρόμο στον τσιτσιπά για το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Τζόκοβιτς - Ναδάλ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ!
Τζόκοβιτς - Ναδάλ 0-3 ΤΕΛΙΚΟ! from www.newsit.gr
Ισοπαλία και πάλι σε έναν αγώνα θρίλερ με γεμάτα game : «απόλυτος σεβασμός σε σένα και στην ομάδα σου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του τζόκοβιτς που συγκίνησαν ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη του. Αντιμέτωποι στον τελικό τζόκοβιτς για τσιτσιπά: «είναι σε μεγάλη φόρμα ο στέφανος, ξέρω ότι δεν θέλει να σταματήσει εδώ» στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο σέρβος πρωταθλητής τόνισε πως αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση στο γαλλικό. Ο στέφανος τσιτσιπάς κόντρα στον νόβακ τζόκοβιτς στο φινάλε του ρολάντ γκαρός. O νόβακ τζόκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τον τελικό του roland garros με τον στέφανο τσιτσιπά αλλά και για το απίστευτο παχνίδι του απέναντί του θα βρίσκεται ο νόβακ τζόκοβιτς που επικράτησε του ράφα ναδάλ σε μια τιτανομαχία που πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα. Ο νικητής του γαλλικού όπεν, νόβακ τζόκοβιτς μίλησε για την σημερινή ημέρα που τον βρίσκει για δεύτερη φορά στη κορυφή του παρισιού. Τι θέλει να κάνει ο γιοβάνοβιτς με το «εννιάρι» του.

Ο τζόκοβιτς άνοιξε το δρόμο στον τσιτσιπά για το νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο τσιτσιπάς θα ψάξει το πρώτο του grand slam απέναντι στον τεράστιο τζόκοβιτς ο στέφανος τσιτσιπάς διεκδικεί τον πρώτο του τίτλο στο roland garros απέναντι στον νόβακ τζόκοβις που έβγαλε εκτός τελικού τον ράφα ναδάλ. «θέλω να πω λίγα λόγια για τον στέφανο. Ο νόβακ τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο στον στέφανο τσιτσιπά, με τον οποίο αναμετρήθηκε στον μεγάλο τελικό του lorand garros! Στις 16:00 αντιμετωπίζει στον τελικό του roland garros τον νόβακ τζόκοβιτς. «σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Το νούμερο τέσσερα, πλέον του κόσμου, θα αναμετρηθεί με τον κορυφαίο τενίστα της οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί επτά φορές κατά το παρελθόν, με τον τσιτσιπά να μετρά δύο νίκες και τον τζόκοβιτς πέντε. Τον αύγουστο του 2018 ο στέφανος τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον νόβακ τζόκοβιτς και τον κέβιν άντερσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του rogers cup, που διεξήχθη στο τορόντο.εκκρεμεί παραπομπή μετά τη σπουδαία νίκη του επί του τζόκοβιτς πήγε στην κάμερα. Ο στέφανος τσιτσιπάς κόντρα στον νόβακ τζόκοβιτς στο φινάλε του ρολάντ γκαρός. Τα νέα στοιχεία για το σκούρο, ύποπτο αυτοκίνητο και η περιγραφή του αρχηγού. Ο τεράστιος νόβακ τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον στέφανο τσιτσιπά για την παρουσία του στο roland garros, κάνοντας λόγο για απόλυτο σεβασμό στον έλληνα πρωταθλητή και την ομάδα του! Newsit αθλητικα ο τζοκοβιτς υποκλιθηκε στον τσιτσιπα: «σέβομαι τους ελληνες, έχουν την αγάπη μου». Μια άσχημη προσγείωση είχε ο νόβακ τζόκοβιτς στο έβδομο γκέιμ του 1ου σετ, με τον στέφανο τσιτσιπά να πηγαίνει για βοήθεια και το κοινό να χειροκροτεί (video).

0 Response to "Τζόκοβιτς - Wimbledon: Ιστορική νίκη για Μπαουτίστα Αγούτ! Με ... : «είναι σε μεγάλη φόρμα, ξέρω ότι δεν θέλει να σταματήσει εδώ»."

Post a Comment